U subotu u Kutku u Tivtu o uvođenju čvrste hrane

Kada i kako početi sa uvođenjem čvrste hrane u bebin jelovnik saznaće roditelji od pedijatrice Sanele Preljević Gašanin u Roditeljskom kutku u Tivtu, koji udruženje Roditelji organizuje u subotu, 7. oktobra od 18 sati. Roditelji će imati priliku da pitaju sve što žele u vezi sa ishranom djeteta, posebno u njegovoj prvoj godini života i navikama koje treba da stiče.

Roditeljski kutak će biti održan u Jaht klubu Porto Montenegra u upravnoj zgradi (Dom Vojske). Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već četiri godine, a u Tivtu od jula ove godine. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply