Naredne sedmice dvije kreativne radionice

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici naredne sedmice školarci će ukrašavati predmet dekupaž tehnikom, a mlađi drugari razvijati kreativnost i vježbati motoričke vještine.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

utorak, 3. oktobra u 19 sati počinje radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta pod nazivom Kreativne zanimacije. Dekupaž je tehnika dekorisanja predmeta ili namještaja komadima papira koja se vjekovima unazad koristi za uljepšavanje predmeta. Na radionici djeca će se uz instrukcije Jovane Radulović Majde Škrijelj, detaljno upoznati sa dekupaž tehnikom, ukrasiti predmet koji odaberu ali i razvijati maštu. Cilj radionice je usvajanje novog znanja i vještina, razvijanje kreativnosti i fine motorike šake i prstiju. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 7 do 10 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

U četvrtak, 5. oktobra u 19 sati organizujemo još jednu kreativnu radionicu  Spretne ručice, koja je namijenjena mlađim drugarima. Cilj radionice je usavršavanje finih motoričkih vještina, vježbanje koordinacije, preciznosti, a sve to uz zabavu i druženje sa vršnjacima. Na radionici će djeca uz pomoć papira, bojica, makaza, ljepila razvijati kreativnost. Na taj način naši najmlađi drugari će kroz igru naučiti nove vještine prilagođene njihovom uzrastu. Radionicu vodi članica udruženja Maja Raičević. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 6 godina. Broj mjesta je ograničen na 15

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply