Ponovo Roditeljski kutak u Podgorici, gost logoped

Stimulacija govora u prvoj godini djetetovog života tema je o kojoj će roditelji i oni koji će to tek postati imati priliku da razgovaraju u toku Roditeljskog kutka u Podgorici, sa kojim Udruženje nastavlja u septembru nakon ljetnje pauze.

U četvrtak, 28. septembra od 19 sati roditelji će uz pomoć logopeda Tanje Lukovac iz logopedskog centra Higia logos moći da saznaju šta da očekuju u razvoju govora i komunikacije njihove bebe i da pitaju sve što žele u vezi sa ovom temom.

Udruženje Roditelji organizuje Kutak za roditelje u saradnji sa kompanijom Donator doo, a biće održan u radnji Kidsland u centru grada, u TC “Jevrić”, u Hercegovačkoj broj 49.

Udruženje Roditelji poziva roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona 020 22 10 00 zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece. Roditeljski kutak se organizuje i u Tivtu.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply