Počinje prijavljivanje za Sunčanu Pampers puzijadu

Prijavljivanje za najpopularnije crnogorsko takmičenje za bebe Sunčanu Pampers puzijadu počinje danas u 10 časova, a pravo učešća imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale.

Prijave se mogu slati putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inboks) ili na mejl adresu: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

“Roditeljima savjetujemo da nam prijave pošalju što prije, najbolje odmah nakon 10 časova, jer je interesovanje za puzijadu veliko i spisak od 90 takmičara se obično popuni za samo nekoliko sati. U prošlogodišnjem septembarskom izdanju puzijade svih 90 prijava nam je pristiglo za nepuna 3 sata”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento koja organizuje manifestaciju Dan Sunca.

Sunčana Pampers puzijada, takmičenje beba u puzanju, biće održana u subotu, 23. septembra, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, u okviru jedanaestog izdanja omiljene dječije manifestacije Dan Sunca.

Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije Dan Sunca, od 10:30 i od 17:30. Takmičari će biti svrstani u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dugu tri metra. Sponzor takmičenja, Pampers, obezbijediće poklone za sve učesnike jedanaeste crnogorske puzijade, a organizator će svim takmičarima uručiti diplome.

“Aktuelni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 16 stotinki, a postavio ga je Bogdan Iković iz Podgorice tokom prošlogodišnjeg septembarskog izdanja takmičenja. S obzirom na to da ove godine u januaru rekord nije oboren, jedva čekamo da vidimo da li će neko iz nove ekipe takmičara biti posebno raspoložen i oboriti Bogdanov sjajan rezultat“, dodaje Knežević.

Dan Sunca je jedna od najpopularnijih crnogorskih dječijih manifestacija. Organizator i ove godine priprema veoma bogat program pa će mališani na parkingu ispred Delte učiti kroz igru, tokom kreativno-edukativnih radionica i oprobati se u fudbalu, gimnastici, karateu i rukometu, u okviru sportskog programa. U centralnom atrijumu Delte mališani će učestvovati u zabavnim sportskim i kreativnim aktivnostima i uživati u plesnoj zabavi i animacijama.

Program manifestacije dostupan je na facebook stranici Dan Sunca.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply