U subotu o pripremi za porođaj i period nakon njega

Trudnoća i porođaj i prvi mjeseci roditeljstva period su prilagođavanja majki i očeva na nove životne uloge, kada imaju puno nedoumica i pitanja. O tome će imati priliku da razgovaraju sa psihološkinjom Ivanom Vukšić, koja će ih ugostiti u avgustovskom Roditeljskom kutku, koje udruženje Roditelji organizuje u Tivtu.

Roditeljski kutak će biti održan u subotu, 26. avgusta, u Jaht klubu Porto Montenegra u upravnoj zgradi (Dom Vojske), a počeće u 18 sati.

Porto Montenegro ustupa prostor udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat za sve mame i tate koji prisustvuju obezbjeđuje poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno već četiri godine, a u Tivtu od jula ove godine. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

 

Leave a Reply