Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

    • Poštovana Edina,

      Ja sam osnivač servisa https://www.zastupaj.me.
      Iako niste naveli oko čega tačno ne možete da se snađete pretpostavljam da je nešto oko procedure za pravljenje naloga i postavljanje pitanja. Procedura je vrlo jednostavna (daleko jednostavnija od Fejsbuka i sl. servisa) i evo sada ćemo proći kroz to.
      Kao što je na sajtu https://www.zastupaj.me već navedeno, postoje praktično dva koraka:
      1. treba napraviti nalog, što možete učiniti ako kliknete na veliko dugme „Napravi nalog“ koje možete vidjeti na vrhu stranice. Otvoriće Vam se nova stranica gdje trebate da ispunite navedene stvari. Nakon klikanja na crno dugme „Napravi nalog“ bićete automatski ulogovani. Sada ste registrovani i sledeći put se samo ulogujete sa mejl adresom i lozinkom koje ste unijeli u formu za pravljenje novog naloga.
      2. da biste poslali pitanje potrebno je samo da kliknete na dugme „Postavi pitanje advokatima“ koje možete vidjeti u „Glavnom meniju“ na lijevoj strani.
      To je sve. Nakon toga čekate da vam se javi advokat.
      Inače, trenutno stvari tako funkcionišu da možete da otvorite svoje pitanje, na dugme „Odgovori“, jedino kada postoji barem jedan odgovor nekog advokata.

      Evo napravio sam Vam i video-klip ako Vam je nešto, još uvijek, nejasno – https://youtu.be/VcfMYZ3ZT3E. Ne zaboravite da povećate rezoluciju video-klipa.

      Naravno, uvijek možete da mi se javite privatnom porukom na šta se trudim da odgovorim u vrlo kratkom roku. Možete i javno, samo me „tagujte“ ili sl. kako bih dobio informaciju da ste me spomenuli.

      S’ poštovanjem,

      Mladen

    • Poštovana Dragana Batrovic Kovacevic

      Nije nikakav problem, naravno.
      Kao što sam opisao u mojoj prethodnoj poruci (koju možete da vidite kada kliknete na link „See more“/„Pogledaj više“), da biste napravili nalog kliknite na dugme „Napravi nalog“ – dugme se nalazi na vrhu stranice https://www.zastupaj.me.

      Ako imate još nekih pitanja, slobodno ih postavite ovdje a možete mi ih poslati i privatnom porukom.

      S’ poštovanjem,

      Mladen

Leave a Reply