Angie&Me svijet za male i velike princeze

Sponzorisana objava

Postoji li djevojčica koja u nekom trenutku svog života nije maštala o tome da postane princeza? Pred spavanje, u igri sa drugaricama, na dječijem maskenbalu? Čudne su te princeze. Po pravilu slatke, lepršave, nježne, ušuškane. Ko ih ne bi volio? Znamo i neke odrasle koji o tome maštaju – starije sestre, tetke, mame. Uvukle bi se, makar krišom, u neku ušuškanu bajku, dale joj lični pečat i bile princeze.

Prepoznajući te želje i potrebe za slatkim, ušuškanim i drugačijim aksesoarima nastala je Angie&Me kreativna radionica – za male i velike princeze. Majstorice Anđelija i Jelena, kroz igru i smijeh, prave našušurene haljinice i suknjice od tila i neobične cvjetne aksesoare – rajfove, trakice, cvjetne krune, pojaseve. Cvijeće je svuda, baš kao što to princeze vole. Ukrasi se i po koja torbica, sandalica, ma sve što poželite. Njihove proizvode nose male, a bogami i velike princeze.

Već dvije godine postoji Angie&Me radionica. Kroz učešće na sajmovima rukotvorina i različitim manifestacijama namijenjenim djeci predstavljaju javnosti svoje radove. A na svakom sajmu po nešto novo. Majstorica Jelena kaže da je najviše raduje kad se njihovi kupci uvijek iznova vraćaju, kupujući i za sebe i za poklone drugima.

„Vrlo je teško danas naći adekvatan poklon za rođendane drugaricama iz škole i vrtića, posebno sa ograničenim budžetima kojima roditelji najčešće. Smatramo da je za 3€ ili 5€ super pokloniti unikatnu trakicu ili rajf iz naše radionice, čemu će se svaka djevojčica obradovati“, ističe Jelena.

O haljinicama od tila ne treba posebno pisati, to je tek ono po čemu su Angie&Me prepoznatljive.

„Haljinice se najčešće kupuju za rođendane, vjenčanja i druge posebne prilike, dok suknjice uzimaju najčešće male balerine. U prethodnom periodu sarađivali smo i sa nekoliko baletskih i plesnih školica i posebno se radujemo kad vidimo kad se naš rad dopadne najmlađima“ kaže sa osmijehom Jelena.

Za ukrašavanje šešira ovog ljeta zadužena je Anđelija. Iako ima tek osam godina, osmišljava i realizuje sjajne cvjetne kombinacije. Anđelija je naravno i zaštitno lice radionice i kaže da rado pozira mami, kako bi mogli javnosti predstaviti aksesoare koje kreiraju.

Iako magistar bankarstva i finansija, majstorica Jelena se očigledno sjajno snalazi u svijetu boja i kreacija.

„Moram priznati da su zadovoljstvo i ispunjenost koju osjetite kad po gradu prepoznate vaše radove ili kad vam djevojčice ispred škole prilaze da se jave jer su vas zapamtile sa sajma ili gostovanja u nekoj dječijoj emisiji neizmjerni. Ja iskreno uživam u svakom segmentu stvaranja proizvoda koji izlaze iz naše radionice i mislim da ljudi tu emociju osjete i prepoznaju, jer je zbilja sve nastalo iz velike ljubavi”, kaže Jelena.

Iako svoje radove za sad izlažu samo na sajmovima, svi zainteresovani mogu pogledati njihov asortiman putem društvenih mreža, na Angie&Me stranicama na Fb i Instagramu.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply