Malo nebo puno divnih zvjezdica

Privatna predškolska ustanova Zvjezdice iz Podgorice pomogla je jednoj samohranoj majci, koja se obratila za pomoć Grupi za socijalnu podršku udruženja Roditelji i odobrila privremeni boravak djeteta u njihovom vrtiću, kako bi majka mogla da počne da radi.

Kao znak zahvalnosti objavljujemo nekoliko informacija o ovom vrtiću, kako bismo informisali roditelje o tome šta nudi i pruža vrtić Zvjezdice.

Vrtić Zvjezdice se nalazi u Dalmatinskoj ulici br. 48, a rade po planu i programu koji je verifikovalo Ministarstvo prosvjete.

Vrtić radi 4 godine i prima djecu uzrasta od godinu i po do polaska u školu. U cjelodjevnom boravku osim redovnih nudimo i posebne aktivnosti, a sve su one, kako kažu, uključene u cijenu.

“Kada otvorite vrata našeg vrtića dočekaće vas ljubav, prijateljstvo, djetinjstvo – jedno malo nebo puno divnih zvjezdica i jedan svijet u kome one uče prva slova i brojke, svijet gdje stiču prva prijateljstva i spremaju se za ulazak u čkolske klupe”, kaže vaspitačica Aleksandra.

Prema njenim riječima, nastoje da u skladu sa predviđenim planovima, realizuju nastavni proces na kreativan način kako bi djeca lakše usvojila nova znanja i stvorilia kvalitetan osnov za dalju obrazovnu i vaspitnu nadogradnju.

“Osmijeh naših zvjezdica i njihova želja da se vraćaju vrtiću, naša su najveća nagrada i znak da da smo na pravom putu”, dodaje Aleksadra.

Osim boravka u vrtiću, Zvjezdice imaju i usluge čuvanja djece po satu ili danu.

U okviru ovog vrtića može se proslaviti i rođendan.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply