U subotu Roditeljski kutak sa dr Frančesković u Tivtu

Roditeljski kutak, koji udruženje Roditelji organizuje za roditelje kako bi imali priliku da razgovaraju sa zdravstevnim radnicima važnim za razvoj njihovog djeteta, od ove sedmice biće održavan i u Tivtu.

Prva gošća Kutka uz Tivtu je dr Dragana Frančesković, načelnica odjeljenja ginekologije i akušerstva u Opštoj bolnici Kotor, koja će u subotu, 10. juna od 18 sati u prostorijama Jaht kluba Porto Montenegra odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa završnom fazom trudnoće – porođajem.

Porto Montenegro će ustupati prostor Jaht kluba u upravnoj zgradi (Dom Vojske) udruženju Roditelji za održavanje Kutka jednom mjesečno, a Kidsland Tivat će za sve mame i tate koji budu prisustvovali obezbijediti poklone.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane roditelje da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme dovoljnog broja poklona.

Udruženje Roditelji održava Roditeljski kutak u Podgorici jednom mjesečno, u saradnji sa kompanijom Donator doo. Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođenja bebe ali i u vezi sa dojenjem i rastom i razvojem djece i njihovim zdravljem.

Sa roditeljima su razgovarali ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Naredni grad gdje je planirano pokretanje Roditeljskog kutka je Nikšić.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply