Radionice posvećene ljubimcima i ljudskom tijelu

U toku dvije edukativne radionice, koje će naredne sedmice biti organizovane u Razvojnom centru udruženja Roditelji, djeca će učiti o životinjama, o tome zašto je važno da ih volimo i kako da brinemo o njima, a saznaće i puno zanimljivosti o  ljudskom tijelu i načinima njegovog funkcionisanja.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak, 9. maja u 19 sati počinje još jedna radionica koju organizujemo u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas. Radionica Brinimo o ljubimcima je jedna u nizu edukativnih radionica u toku kojih se djeca upoznaju sa potrebama ljubimaca, ali i koje su njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju, kako brinuti o životinjama, zašto je važno da volimo životinje, kako da se ponašaju ako nađu nezbrinutu životinju itd. Na ovim radionicama djeca se druže sa životinjama ali i učestvuju u kreativnim igrama. Radionicu će voditi Tajana Nedić, koja će djecu upoznati sa karakteristikama i potrebama ljubimaca ali i odgovarati na njihova pitanja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 10 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

U četvrtak, 11. maja u 19 sati biće održana jedna veoma interesantna radionica pod nazivom Šta sve može naše tijelo. Cilj radionica je da se djeca na zanimljiv način, kroz razgovor i zabavne igre upoznaju sa ljudskim tijelom, njegovom funkcijom, i ulogom organa u organizmu. Radionicu vodi profesor biologije Branko Anđić, a broj prijava je ograničen na 20. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškolskog uzrasta.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply