Јelena Holcer specijalna gošća prvog festivala roditeljstva

Poznata pedagoškinja, autorka popularnih knjiga za djecu i roditelje, Jelena Holcer specijalna je gošća prvog crnogorskog festivala roditeljstva PorodicaFest koji će udruženje Roditelji, u partnerstvu sa Glavnim gradom, organizovati 13. maja ispred Dvorca “Petrovića” u parku Kruševac u Podgorici.

Holcer je diplomirani pedagog sa dvadesetpetogodišnjim radnim iskustvom koje obuhvata poslove u školama i predškolskim ustanovama, izdavačkim kućama, radio i TV stanicama u Srbiji.  Autorka je i koautorka 15 knjiga za djecu i roditelje koje su nagrađivane i prevođene na više stranih jezika. Neke od njih su: „101 način da pokažete djetetu da ga volite“, „Putovanje kroz znanje – 100 pitanja i odgovora“, „Uspješan roditelj – uspješno dijete“, „Uspješno učenje“, „Priručnik za bebisiterke i roditelje“, „Kako reći NE“, „Razvesti se ili ne: 100 najčešćih pitanja i odgovora“. Holcer je autorka programa „Komunikacijske vještine“, „Umijeće odrastanja“, „Umijeće roditeljstva“.

“Puno je nedoumica sa kojima se roditelji suočavaju danas, i još više pitanja da li ispravno postupaju, a možda najviše žele da znaju kako da grade odgovoran odnos sa djetetom pun poštovanja u vezi sa čim nas svakodnevno kontaktiraju na Roditeljskoj liniji. Neki od njih su imalu priliku da čitaju Jelenine knjige u kojima ih savjetuje upravo o ovim temama, a sada će moći da je pitaju sve ono što žele, a što se odnosi isključivo na njih, njihovo dijete i njihovu porodicu”, kazala je koordinatorka Roditeljske SOS linije udruženja Roditelji, Lepa Žunjić.        

Udruženje festival roditeljstva organizuje u susret Međunarodnom danu porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja. Roditelji će tokom cijelog dana imati priliku da u prijatnom okruženju, na otvorenom, prisustvuju zanimljivim predavanjima i prezentacijama i porazgovaraju sa stručnim licima dok njihovi mališani uživaju učestvujući u zanimljivim edukativnim i zabavnim sadržajima.

Tokom festivala posjetiocima će svoje usluge i ponudu predstaviti i kompanije koje na domaćem tržištu nude proizvode i usluge namijenjene porodici. Informacije o uslovima učešća na festivalu mogu se dobiti pozivom na tel 020 221 000, 063 49 34 93 ili putem mail adrese [email protected].

Više informacija o sadržajima festivala PorodicaFest mogu se pronaći na portalu i FB stranici Roditelji.me, event stranici PorodicaFest i instagram nalogu @udruzenje.roditelji.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply