NTC radionica i Origami majstorije nakon praznika

U Razvojnom centru udruženja Roditelji  odmah nakon prvomajskih praznika biće radno jer nastavljamo sa organizacijom besplatnih radionica, pa će djeca školskog uzrasta imati priliku da prave različite predmete od papira origami tehnikom, a mlađi drugari da jačaju pažnju i koncentraciju kroz NTC poligone.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.


U srijedu, 3. maja od 19 sati biće održana NTC radionica koju organizujemo u saradnji sa PU Pinokio Artić  koji ima licencu za sprovođenje programa. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 4 do 6 godina, a vodi je vaspitačica Sanja Krgović. Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Broj mjesta je ograničen na 15.


U četvrtak, 4. maja u 19 sati počinje radionica pod nazivom Origami majstorije, koju  vode  drugari Balša Bojanić i Marko Bojanić koji će sa vršnjacima praviti predmete od papira koristeći origami tehniku. Pokazaće drugarima kakvi su oni majstori u tome i motivisati ih da rade slično. Origami tehnika je porijeklom iz Japana. Pored kreativnog dizajniranja i mišljenja razvija i finu motoriku, koncentraciju, pažnju i strpljenje.

S obzirom da je radionica u kojoj su radioničari i učesnici vršnjaci ne sumnjamo da će radionica biti prilika za dobru zabavu i druženje. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškolskog uzrasta, a broj je ograničen na 15.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply