Naredne sedmice radionice posvećene motorici, pažnji i koncentraciji

Naredne sedmice u Razvojnom centru udruženja Roditelji organizujemo dvije besplatne radionice u toku kojih će djeca predškolskog i ranog školskog uzrasta jačati pažnju i koncentraciju kroz NTC poligone ali će i vježbati motoriku igrom sa domaćim tijestom.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.


U utorak 28. marta u 19 sati počinje NTC radionica koju organizujemo u saradnji sa PU Pinokio Artić  koji ima licencu za sprovođenje programa. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 6 godina, a vodi je vaspitačica Bojana Radunović.

Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Broj mjesta je ograničen na 20.

U četvrtak, 30. marta u 19 sati počinje radionica Spretne ručice, namijenjena djeci uzrasta od 2 do 6 godina. U toku radionice djeca vježbaju motoriku, druže se i rade u grupi ali i razvijaju kreativnost. Djeca  će sa članicom Udruženja Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figure na temu proljeće, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Broj mjesta je ograničen na 15, a prisustvo i učešće roditelja je obavezno.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply