Nova sezona upisa odraslih u plesnu školu Sonrisa u Podgorici

Sponzorisana objava

Nova grupa odraslih za početni tečaj društvenih plesova (latino, klasični, karipski i grupni plesovi) u plesnoj školi Sonrisa u Podgorici, počinje u utorak, 14. marta u 20 časi. Instruktorski par tečaja su Slobodan & Jelena Vukčević, aktuelni i dugogodišnji državni prvaci u latino i klasičnim plesovima i osvajači mnogih međunarodnih takmičenja u istoimenim plesovima.

U plesnoj školi Sonrisa odrasli uče tehnike i koreografije pllesnih disciplina

  • Latino (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive, rock n roll, disco-hustle, mambo, blues, twist…);
  • Klasični (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox, quickstep, foxtrot …);
  • Karipski (salsa, bachata, merenge, son, reggaeton…);
  • Angolski (kizomba);
  • Grupni plesovi (western polka, sirtaki, kola, animacijske koreografije…)

Termini početne grupe su utorak i četvrtak 20-21 h. Časovi se održavaju u sali 1 kluba (baletska sala televizije Crne Gore, par metara prije glavnog ulaza RTCG sa lijeve strane je ulaz kluba).

Tečaj je koncipiran po sistemu učenja četiri do pet plesova po semestru. Ukoliko osoba ima predznanje, tj. pohađala je časove iz navedenih plesnih disciplina moće se priključiti naprednijoj grupi.

Sonrisa organizuje svake sedmice plesne večeri na različitim lokacijama u gradu, gdje članovi imaju priliku da plešu ono što uče na časovima.

Plesna škola Sonrisa organizuje kurseve plesa za sve nivoe poznavanja plesova: početne, napredne i takmičarske. Instruktori sa dugogodišnjim znanjem i praksom su na raspolaganju za organizovane obuke djece i odraslih, kao i za individualne obuke i pripreme mladenaca za prvi bračni ples.

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 068 246 700, e-mail: [email protected] ili putem naše fB stranice: Plesni klub Sonrisa.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply