Naredne sedmice radionice o gradskim pticama i pravljenju igračaka

Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice organizuju dvije edukativne-kreativne radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, u toku kojih će stariji drugari učiti o gradskim pticama, a mlađi praviti sami svoje igračke.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak, 28.februara u 19 sati počinje radionica Gradske ptice Crne Gore, još jedna u nizu edukativnih radionica koje organizujemo u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica. Djeca će imati priliku da saznaju koje ptice mogu vidjeti na putu od kuće do škole. Tokom radionice će u razgovoru sa biološkinjom Marijom Stanišić saznati  nešto više o tome kako žive i zašto su važne, kao i mnoge druge zanimljivosti. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 7 do 14 godina, a broj mjesta ograničen na 20.

U četvrtak, 02.februara u 19 sati  počinje još jedna radionica Spretne ručice, koju vodi Dijana Jovićević. Radionica ima za cilj da pomogne djeci da sama naprave igračke od stvari i predmeta koje imamo u kući. Na radionici će djeca praviti igračke uz pomoć papira, bojica, makaza, ljepila… Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 6 godina. Broj mjesta je ograničen na 20.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply