U utorak sa dr Trifunom Mujovićem o malokrvnosti

Malokrvnost kod djece često izazova strah kod roditelja i puno nedumica koje iziskuju savjete ljekara, a o toj temu će imati priliku da razgovaraju u Roditeljskom kutku sa pedijatrom Trifunom Mujovićem, hematologom i onokologom iz ordinacije “Malbaški” iz Podgorice.

Kutak počinje u 18 sati, u utorak 28. ferbruara u Donatorovoj Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Roditelji će imati priliku da pitaju doktora Mujovića sve što žele u vezi sa rastom i razvojem njihove djece. Trifun Mujović pedijatar je kojeg pamte mnoge generacije u Podgorici s obzirom na to da ih liječio u dječjoj bolnici odnosno današnjem Institutu za bolesti djece, čiji je bio i direktor do 1998. godine.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta. Na istu mail adresu možete roditelji mogu i predložiti gosta Roditeljskog kutka.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi sa dojenjem.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply