Roditeljima beba rođenih 1. januara IDEA uručila vaučere za besplatne pelene

Sponzorisana objava

Roditelji beba rođenih 1. januara ove godine dobili su ovih dana od IDEA-e vaučere na osnovu kojih mogu besplatno da preuzimaju pelene do kraja cijele godine.

Kao dio praznične čarolije koju je počela još u decembru, IDEA je svim bebama rođenim prvog dana 2017. godine odlučila da donira Lumpi pelene do prvog rođendana.

Vaučer je pripao i porodici Nikitović, koja je ove godine dobila novog člana – malog Pavla.

“Pored radosti i sreće koje roditeljstvo nesumnjivo donosi, nova beba u porodici istovremeno znači gotovo stoprocentno povećanje troškova u svim sferama svakodnevnog života, tako da je IDEA ovom donacijom bitno pomogla naš kućni budžet. Donacija IDEA-e je značajna podrška i lijep poklon za sve roditelje,” kaže njegova mama Aleksandra.

Pored Pavla, 1. januara rođena je još 21 beba i to u Podgorici, Kotoru, Herceg Novom, Beranama, Pljevljima, Nikšiću i Baru. Njihovi roditelji do kraja godine ne moraju da kupuju pelene.

„Ovim gestom želimo da finansijski olakšamo život roditeljima, imajući u vidu da mjesečni novčani izdatak za pelene nije mali. Nadamo se da smo uspjeli u tome. Kao društveno odgovorna kompanija, trudimo se da pomažemo različitim kategorijama stanovništva, a posebno smo srećni što smo imali priliku da podržimo najmlađe,“ navode iz IDEA-e.

Donacija Lumpi pelena realizovana je uz saglasnost Ministarstva zdravlja, a uz logističku podršku porodilišta u Crnoj Gori.

„Ministarstvo zdravlja cijeni i nedvosmisleno podržava inicijative društveno odgovornih kompanija da kroz organizovanje donatorskih i dobrotvornih aktivnosti, doprinesu unapređenju zdravstvenog sistema,“ saopšteno je iz Ministarstva zdravlja tim povodom.

IDEA je krajem prošle godine, takođe uz saglasnost Ministarstva zdravlja, organizovala novogodišnji karavan koji je obišao sva dječija odjeljenja u bolnicama u Crnoj Gori i mališane koji tamo borave obradovao posjetom Djeda Mraza i bogatim novogodišnjim paketićima.

U toku je i akcija „500 lopti za buduće asove“, tokom koje će IDEA osnovnim školama širom zemlje pokloniti 500 originalnih košarkaških lopti.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply