Počinje prijavljivanje za Sunčanu Lino puzijadu i Sniježičanstveni maskenbal

Prijavljivanje za deseto izdanje Sunčane Lino puzijade, najpopularnijeg crnogorskog takmičenja za bebe, i Sniježičanstveni maskenbal, tematsku zabavu pod maskama, počinje u ponedjeljak, 23. januara od 10 časova. Sunčana Lino puzijada i Sniježičanstveni maskenbal dio su programa Sunčanih igrarija,  zimskog izdanja popularne dječije manifestacije Dan Sunca, koje će biti održane u subotu, 28. januara u podgoričkom šoping molu Delta City, u organizaciji agencije Memento marketing i komunikacije.

Pravo učešća u desetoj crnogorskoj puzijadi imaju bebe koje nisu prohodale.

“Pozivamo roditelje da prijave pošalju odmah nakon 10 časova kako ne bi zakasnili jer je interesovanje za puzijadu svaki put sve veće. U septembarskom izdanju takmičenja svih 90 takmičarskih mjesta je popunjeno za nepuna 3 sata”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Prijave se mogu slati putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili na mail adresu: [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa Sunčanih igrarija, od 10:30 i od 17:30. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Lino, obezbijediće poklone za sve učesnike desete crnogorske puzijade, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

Pravo učešća na Sniježičanstvenom maskenbalu imaju djeca uzrasta do 14 godina, a tema je i ovog puta zima i zimske radosti.

„Mališani će i ovog puta, uz pomoć svojih roditelja, pokazati koliko su maštoviti i kreativni jer imaju zadatak da osmisle masku na temu zima i zimske radosti, a žiri će proglasiti najbolje u 4 kategorije: najkreativnija maska, najoriginalnija maska, najveselija maska i najmlađi učesnik ili učesnica, a dodijeliće i posebnu nagradu maski koja ostavi poseban utisak tokom zabave. Zabava pod maskama će biti održana u popodnevnom dijelu manifestacije, od 19 časova”, objašnjava Knežević.

Za Sniježičanstveni maskenbal takođe roditelji takođe mogu prijaviti djecu putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese [email protected]. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

Zimsko izdanje dječije manifestacije Dan Sunca organizuje se pet godina. U okviru cjelodnevnog programa mališani će imati imaju priliku da učestvuju i u kreativnim radionicama i sportskim igrarijama i da uživaju u zabavnom programu.

SOS linija baner

SOS linija baner

Comments

Leave a Reply