Spretne ručice i Mali svijet grafičkog dizajn naredne sedmice          

Naredne sedmice u Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici djecu očekuju dvije radinice u toku kojih će se mališani igrati sa tijestom za igru i vježbati motoriku, a njihovi nešto stariji drugari učiti kako da naprave dekorativne inicijale i imena za zid.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Za utorak, 24 janara u 19 sati počinje radionica Spretne ručice. U toku radionice mališani će sa članicom Udruženja Roditelji Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figurice (životinje, voće..) i oblike, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 2 do 6 godina. Prijavljivanje u toku, a broj mjesta ograničen na 15. Prisustvo roditelja je obavezno.

Na radionici Mali svijet grafičkog dizajna, u četvrtak, 26. januara u 19 časova, djeca će uz izradu dekorativnih inicijala i imena za zid učiti o tipografiji kao osnovi grafičkog oblikovanja, njenim vrstama i primjeni. Oblik, boja, slovo, ilustracija, fotografija elementi su koji nas vizuelno okružuju bez obzira na to da li smo kući, u prodavnici, školi, ulici… Njihovim kombinovanjem bavi serija ovih radionica koje vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply