Posjetili djecu u Centru Tisa Bijelo Polje i uručili im donacije

Organizatori humanitarnog događaja Kutak želja posjetili su Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Tisa Bijelo Polje i djeci urzčili didaktički materijal (Pino proizvodi), računar, štampač, muzička linija i školski pribor.

Nevladino udruženje Kutak, tim Culture Corner portala (projekat podržan od Telenor fondacije) i Zavod za metrologiju su u petak, 18. novembra u periodu od 17 do 20h u Delta Citiju u Podgorici, organizovali drugi humanitarni događaj Kutak želja. Na taj način je obilježen Svjetski dan djeteta, 20. novembar, u cilju prikupljanja novčanih sredstava za Centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Tisa Bijelo Polje.

Hoteli, restorani i poslastičarnice koji su donirali slatke zalogaje za ovaj događaj su: Hotel Hilton, Hotel Podgorica, Hotel Ziya, CentreVille Hotel & Experiences, restoran Leonardo, restoran Carine, Anin Medeni Kutak, Čarolija, Sonja i Korzo. Prodajom kolača i aukcijom torti prikupljeno je 828 eura. Prikupljena sredstva su iskorišćena za nabavku didaktičkog materijala (Pino proizvodi), školskog pribora, muzičke linije, računara i štampača.

Zaposleni u Zavodu za metrologiju donirali su novac i takođe se pridružili ovoj humanitarnoj akciji. Torte kupljene na aukciji, Zavod je poklonio Resursnom centru za obrazovanje i osposobljavanje “1. jun” iz Podgorice.

Manifestaciju su podržali Delta City Podgorica, štamparija Fotografika i kompaniji MakroMikro. Kompanija Franca iz Bijelog Polja je učestvovala u događaju donacijom novčanih sredstava.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply