Tema obje radionice naredne sedmice Nova godina i Božić

Praznično raspoloženje preovladavaće naredne sedmice u toku obje radionice u Razvojnom centru udruženja Roditelji, s obzirom na to da će djeca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta izraziti svoju kreativnost u pravljenu novogodišnjih čestitki i jelki.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Nastavljamo sa serijalom radionica Mali svijet grafičkog dizajna koju vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Na tematskoj radionici koja će biti održana u utorak, 20. decembra u 19 časova, djeca će praviti novogodišnju čestitku. Učiće o formatu i funkciji čestitke, kao i kako napraviti neke od novogodišnjih 3D i origami elemenata za njeno ukrašavanje. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20.

 
U četvrtak 22. decembra u 19 sati
će uslijediti još jedna kreativna novogodišnja radionica u Razvojnom centru. Radionica Čupava jelka namijenjena je djeci od 4 do 10 godina, a realizujemo je u saradnji sa Irenom Burzan Pejanović, akademskom umjetnicom i dizajnerkom. Na radionici će djeca praviti jelke od vunice kojima će ukrasiti svoje domove ili jelke. Cilj radionice je razvijanje kreativnosti djece, druženje, i pripremu za predstojeće praznike.  Broj mjesta je oraničen na 20.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply