Oslikavaće budućnost i vježbati pamćenje i pažnju

Za djecu jaslenog i predškolskog uzrasta Razvojni centar udruženja Roditelji pripremio je za narednu sedmicu dvije kreativno-edukativne radionice, u toku kojih će najmlađi vježbati memoriju, pažnju i motoriku, a njihovi nešto stariji drugari oslikavati svoje projekcije budućnosti.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

ucimokrozigru
U utorak, 29. novembra u 18 sati počinje radionica Učimo kroz igru namijenjena djeci uzrasta od 2 do 4 godine. Radionica ima za cilj da obezbijedi stimulativno okruženje i igre koje će djeci pomoći u razvoju njihove memorije, pažnje, koncentracije kao i vještinama socijalizacije i timskog rada. Radionicu vodi studentkinja psihologije Milica Kruščić, a teme koje će biti obuhvaćene kroz igru su vizuelna pažnja, pamćenje, serijacija, klasifikacija, fina motorika, socijalizacija. Broj mjesta ograničen je na 15. Prisustvo roditelja je obavezno.

zamislibuducnost

U četvrtak, 1. decembra u 19 sati biće održana kreativna radionica koju realizujemo u saradnji sa studiom za interaktivni dizajn Fleka. Tema radionice je Zamislimo budućnost, a namijenjena je djeci od 4 do 8 godina. Cilj radionice je podsticanje kroz razgovor djece da kreativno razmišljaju o budućnosti i da zatim svoje ideje predstave kroz maštovite i domišljate crteže. Radionicu vodi kreatvni direktor Fleke Miloš Milošević, a broj mjesta je ograničen na 20.

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply