Naredne sedmice NTC i radionica Spretne ručice

Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice organizovaće dvije radionice za djecu predškolskog i ranog školskog uzrasta u toku kojih će modelirati domaće tijesto za igru, ali i učiti kroz NTC poligone.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

ntcradionica

U utorak, 15. novembra u 19 sati počinje radionica Spretna ručice, namijenjena djeci uzrasta od 2 do 5 godina. U toku radionice djeca vježbaju motoriku, druže se i rade u grupi ali i razvijaju kreativnost. U toku radionice mališani će sa članicom Udruženja Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figure na temu jeseni, a imaće i spremne modele I materijale iz prirode sa kojim će raditi. Broj mjesta ograničen na 15, a prisustvo i učešće roditelja je obavezno.

spretnerucice

Za četvrtak, 17. novembar u 19 sati najavljujemo drugu NTC radionicu za djecu uzrasta od 4 do 6 godina koju realizujemo u saradnji sa PU Pinokio Artić koji ima licencu za sprovođenje programa. Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom.Prijavljivanje u toku, a broj mjesta ograničen na 15.

Leave a Reply