Oslikavaće papirne kese i upoznati mikrokosmos

Razvojni centar udruženja Roditelji u Podgorici, pripremio je za narednu sedmicu dvije radionice za školarce, pa će oni učiti teniku oslikavanja papirnih kesa na temu Noć vještica, ali će i otkrivati svijet mikrokosmosa.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

magicnisvijetmikrokosmosa

Radionica Mali svijet grafičkog dizajna, koju vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović biće održana u utorak, 1. novembra u 19 časova. Djeca će dizajnirati papirne kese na temu Noć vještica. Učiće o tome kako se prave kese, od kojih materijala kao i njihove formate i funkciju. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškolskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20.

malisvijetgrafickogdizajna

U četvrtak. 3. novembra u 19 sati uslijediće još jedna radionica koju organizujemo u saradnji sa Crnogorskim društvom ekologaČudesni svijet mikrokosmosa. Pozivamo djecu da dođu i odgledaju čuveni film Mikrokosmos, a uz to se osjećaju kao da su zrno graška na livadi. U filmu glavne uloge tumače: mrav, leptir, vilin konjic, gusjenica, pčela, skakavac, bubamara, dva puža, pauk, osa, balegar. Djeca će vidjeti i shvatiti da je sve povezano i da insekti rastu, žive, hrane se i razmnožavaju se isto kao i mi, da je i njima potreban prostor da bi imali šansu da postoje i doprinose ravnoteži. Radionicu vodi biolog Mihailo Jovićević, a mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 7 do 15 godina.

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply