U ponedjeljak nastavak Roditeljskog kutka u Kidslandu

roditeljskikutakkidsland

Trudnoća i sve što ona donosi tema je kojom će udruženje Roditelji započeti novu sezonu Roditeljskog kutka koji organizujemo u saradnji sa kompanijom Donator. Gošća Roditeljskog kutka, u ponedjeljak 31. oktobra od 18 sati biće ginekološkinja Jelena Knežević.

Kidsland se nalazi na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza”. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Leave a Reply