Naredne sedmice Jezičko razgibavanje i Šta sve može ljudsko tijelo

Radionice Razvojnog centra udruženja Roditelji naredne sedmice biće posvećene vještini izražavanja kao i sposobnostima ljudskog tijela, a namijenjene su školarcima.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u uliciBracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Radionice će biti ponovo održavane u terminu od 19 do 20 sati, zbog školskih obaveza djece koja pohađaju popodnevne smjene, a na predlog roditelja

jezickorazgibavanje

U utorak 18. oktobra u 19 sati uslijediće šesta radionica Jezičko razgibavanje. Drugari uzrasta od 6 do 12 godina će i ovog puta, uz instrukcije Danijele Knežević, menadžerke kreativnih komunikacija, tokom vrlo zanimljivih jezičkih igara raditi na vještini izražavanja, bogatiti fond riječi, ali i saznati koje su to vrlo česte jezičke greške koje su tolikoj mjeri prisutne da mnogi misle da se ni ne radi o greškama. Radionica je namijenjena školarcima, a imamo mjesta za 15 drugara, zato požurite sa prijavama.

stasvemozeljudskotijelo

U četvrtak 20. oktobra u 19 sati počinje treća radionica Šta sve može naše tijelo. Cilj radionica je da se djeca na zanimljiv način, kroz razgovor i zabavne igre upoznaju sa ljudskim tijelom, njegovom funkcijom, i ulogom organa u organizmu. Radionicu vodi profesor biologije Branko Anđić, a broj prijava je ograničen na 20. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškolskog uzrasta.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply