U 14 sati protesna šetnja zbog loše bezbjednosti u saobraćaju

bezbjednost

Danas u 14 časova kod centra The capital Plaza u Podgorici biće održana protestna šetnja građana kako bi se ukazalo nadležnim službama i svim učesnicima u saobraćaju da hitno treba preduzeti adekvatne mjere da se nivo bezbjednosti poveća.

“Nakon više izgubljenih života u saobraćaju tokom prethodnih dana, grupa građana smatra da kratkom protestnom šetnjom treba ukazati nadležnim službama i svim učesnicima u saobraćaju da hitno treba preduzeti adekvatne mjere da se nivo bezbjednosti poveća. Zato danas u 14h okupljanje kod fontane Capital Plaze u Podgorici odakle krećemo u kratku šetnju do Ministarstva saobraćaja i Uprave policije”, navodi se u saopštenju grupe građana “Bezbjednost, saobraćaj, život”.

U 192 saobraćajne nezgode u posljednje dvije sedmcice tragično je izgubljeno deset života, 35 je teže, a 62 je lakše povrijeđeno. U utorak veče se dogodila još jedna nesreća u POgdorici u kojoj je na sestre Dajanu Raonić (19) i M.R. (17) naletio osamnaestogodišnji Aleksandar Mališić.

https://www.facebook.com/events/1575168042790532/

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

 1. Nema bezbijednost veze s tim
  Krivi su vozaci
  Ludo i brzo voze i oholi su
  Pojas stavis kad vidis miliciju i mices odmah
  Gledas u tel i vozis
  Pusis i vozis
  E ne moze
  Za to su krivi vozaci a ne policija
  I kuca i vaspitanje
  A pjesaci Moraju da znaju
  Da se i na Pjesacki prelaz
  Moram biti oprezan
  I da ne mozes uvjek zakociti ili propustiti
  A kuku koga nem uvjek

  • Nažalost i pešaci se neadekvatno ponašaju u saobraćaju, često sam kao učesnik u saobraćaju (i kao pešak i kao vozač) svjedok prelazak mimo pešačkog prelaza, za vrijeme crvenog svjetla za pešake, prettčavanja bukvalno na pola metra ispred automobila. Ukupno saobraćajna kultura nam je na niskom nivou, u osnovnoj školi u nižim razredima se uči o učesnicima u saobraćaju, kulturi i mjerama opreza i bezbjednosti u saobraćaju. Kako se ponašamo svi smo zreli za povratak u prvi razred!!!!!

 2. Video nadzor na semafore ,pa kaznu na kucnu adresu i za divljanje u voznji i za mangupisanje po pjesackom prelazu (prelazak na crveno pjesaka,istrcavanje pred auta) i zdravo.Kada svako plati po kaznu malo ce pripazit za ubuduce !

 3. Nažalost i pešaci se neadekvatno ponašaju u saobraćaju, često sam kao učesnik u saobraćaju (i kao pešak i kao vozač) svjedok prelazak mimo pešačkog prelaza, za vrijeme crvenog svjetla za pešake, prettčavanja bukvalno na pola metra ispred automobila. Ukupno saobraćajna kultura nam je na niskom nivou, u osnovnoj školi u nižim razredima se uči o učesnicima u saobraćaju, kulturi i mjerama opreza i bezbjednosti u saobraćaju. Kako se ponašamo svi smo zreli za povratak u prvi razred!!!!!

 4. Kkrivi su roditelji jer malo koji insistira da njegovo djete nauci nego samo da polozi. I onda mu odmah daj skupa brza kola i evo posljedica. Govorim sa argumentima jer od 92. sam radila a auto skoli u Podgorici i mogla bih knjigu napisati o tome.

Leave a Reply