Stigla donacija za Ivu od anonimnog davaoca – 50 hiljada eura

donacija

Za liječenje djevojčice Ive Bjelić iz Herceg Novog, koja boluje od tumora kostiju, danas je jedan naš sportista, koji je želio da ostane anoniman, uplatio nevjerovatnih 50 hiljada eura.

Do sada je skupljeno 200 hiljada eura. Liječenje košta 300.000 eura, a djevojčica je trenutno u bolnici, u Njemačkoj.

“Uspjeli smo da prikupimo ukupno 200 hiljada eura za jako kratko vrijeme, ali imamo još malo vremena do tog roka koji je bolnica dala da se uplati sav preostali iznos. Narednih dana biće još akcija i pokušaćemo na sve načine da pokrenemo cijelu Crnu Goru. Ova današnja uplata olakšala je našu borbu u prikupljanju ogromnih sredstava za Ivino liječenje. Sada će valjda biti lakše prikupiti i preostalih sto hiljada”, kazala je Radiju Herceg Novi Dragana Cmiljanić, predsjednica Društva dobrovoljnih davalaca krvi, koje je i iniciralo i koordiniralo najveći broj akcija.

Svi koji su u prilici da učestvuju i pomognu mogu uplatiti novac na žiro račun Ivinog oca Pera Bijelića kod CKB banke, na broj računa  510260797324001246.Račun na ime Bijelić R. Pero za uplate iz inostranstva:

Swift adress: COBADEFF

IBAN ME 25510260797324001246

Party Identifier 400876851700

Izvori: radio Herceg Novi, Antena M

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Mt. 6,1-4 “Pazite da milostinju svoju ne činite pred ljudima da vas oni vide: inače plate nemate od Oca svojega koji je na nebesima. 2 Kada, dakle, daješ milostinju, ne trubi pred sobom, kao što čine licemjeri po sinagogama i po ulicama da ih ljudi hvale. Zaista vam kažem: Primili su platu svoju. 3 A ti kad činiš milostinju, da ne zna ljevica tvoja šta čini desnica tvoja, 4 Da bi milostinja tvoja bila u tajnosti: i Otac tvoj koji vidi tajno, uzvratiće tebi javno.”. Svaka cast coveku

Leave a Reply