Najava radionica od 19. do 25. septembra

Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice biće centar kreativnih radionica, a osim u svojim prostorijama, u utorak i četvrtak, za drugare priprema i kreativna druženja na Danu sunca, koji će biti održan u subotu u tržnom centru Delta City.

Prostorije Biblioteke igračaka i Razvojnog centra nalaze se u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

spretnerucice

Za utorak, 20 septembar od 18 sati najavljujemo radionicu Spretne ručice. U toku radionice mališani će sa članicom Udruženja Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figurice (životinje, voće..) i oblike, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 2 do 6 godina. Prijavljivanje u toku, a broj mjesta ograničen na 15. Prisustvo roditelja je obavezno.

malisvijetgrafickogdizajna

Oblik, boja, slovo, ilustracija, fotografija elementi su koji nas vizuelno okružuju bez obzira na to da li smo kući, u prodavnici, školi, ulici… Njihovim kombinovanjem bavi se serija radionica Mali svijet grafičkog dizajna koju vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Na radionici koja će biti održana u četvrtak, 22. avgusta u 18 časova, djeca će praviti pozivnicu po izboru. Učiće o vrsti, formatu, funkciji i obaveznim grafičkim elementima svake pozivnice. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20.

Razvojni centar i Biblioteka igračaka predstaviće svoj sadržaj u subotu, 24. septembra od 10 do 13 sati na manifestaciji Dan sunca, u dijelu koji je namijenjen radionicama,  a koji će se održavati na parkingu ispred butika Zara. Za likovno-kreativne radionice koje pripremamo nije potrebno prijavljivanje već su dobrodošli svi drugari koji žele da se zabave.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply