Djeca nastavila akciju Srcem za Ivu, potrebno još 170 hiljada eura

srcem-za-ivu-1

Humanitarna akcija Srcem za Ivu koja je organizovana u dvorištu Osnovne škole „Dašo Pavičić“ na Toploj u Herceg Novom i koja je trebalo da traje samo jedan sat, produžena je i danas zahvaljujući njenim drugarima.

Ivine školske drugarice još jednom su pokazale upornost i istrajnost u namjeri da joj pomognu, pa je prodajna izložba suvenira, ukrasa i čestitki danas nastavljena. Djeca su juče do 18 sati i danas prodavala suvenire, maštovito ukrašene morskim detaljima i elementima drveta i čestitke od kartona. Suvenire i ukrase uradili su đaci od prvog do petog razreda.

Ovom prilikom uspjeli su da prikupe pomoć u iznosu od 570 eura, potvrdila je pedagogica škole Nedeljka Stojanović Stanojlović.

Brojne akcije Srcem za Ivu biće organizovane i dalje u Herceg Novom i u okruženju.

Djevojčica iz Herceg Novog koja boluje od rijetke i teške bolesti sarkoma nalazi se na klinici u inostranstvu, a troškove liječenja mora da snosi porodica jer crnogorski Fond zdravastva, kako kaže Ivin otac, nije imao razumijevanja i odbio je da snosi troškove.

Građani Herceg Novog i cijele Crne Gore već su donirali značajna sredstva za liječenje ove djevojčice, ali to nije bilo dovoljno da se pokriju troškovi. Rok za uplatu novca ističe, a roditelji i porodica ga nemaju.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply