Naredne sedmice tri radionice za različite uzraste

Naredna sedmica biće veoma aktivna u Razvojnom centru udruženja Roditelji, s obzirom da su utorak, srijeda i četvrtak rezervisani za radionice za djecu različitih uzrasta.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U utorak 23. avgusta u 19 sati počinje radionica namijenjena najmlađim Spretne ručice. Na radionici će djeca uz instrukcije Maje Raičević učiti kako se prave različite figure i oblike od domaćeg plastelina, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Radionici mogu prisustvovati djeca uzrasta od 2 do 6 godina, a broj mjesta je ograničen na 15. Prisustvo roditelja je obavezno.

Spretne Ručice
U srijedu, 24. avgusta u 19 sati uslijediće treća edukativna radionica YouTjubujmo zajedno, za nešto starije drugare. Jovan Đukanović, bačelor biznisa i medija, nastaviće da priča djeci o YouTube-u i YouTjuberima uz praktične primjere i korisne savjete o upravljanju kanalima i strimingu, uz poseban akcenat na obradu i montažu video klipova. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 10 do 15 godina, a broj mjesta je ograničen na 20.

YouTjubujmo zajedno
Četvrtak 25. avgust, od 19 sati
rezervisan je za radionicu koja se odnosi na buduće prvake, koji će za nekoliko dana prvi put sjesiti u školske klupe. Polazak u školu predstavlja jedan od najznačajnih momenata u životu djeteta, ali i veliku promjenu i spremnost da se prihvate nove obaveze. Radionica  Školo, stižemo ima za cilj da pomogne prvačićima i njihovim roditeljima u pripremama kroz edukativno-kretativnu radionicu koju će voditi učiteljica Lidija Đukić Zečević. Na radionici će se djeca upoznati sa obavezama koje ih čekaju u školi, kako izgleda jedan školski čas, šta će to raditi i učiti i šta od pribora da pripreme. Mogućnost prijavljivanja imaju budući prvačići, a broj mjesta ograničen na 15.

Školo stižemo

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply