Naredne sedmice uče o ljudskom tijelu i kako se pravi omot za CD/DVD

U Razvojnom centru u Podgorici udruženja Roditelji naredne sedmice djeca će se upoznati se nekim karakteristikama i mogućnostima ljudskog tijela ali i učiti kako da sami naprave i ukrase omot za DC/DVD, na radionicama koje će biti održane u utorak i četvrtak.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

ŠtaSveMožeNašeTijelo
Za utorak 16. avgusta u 19 sati najavljena je druga radionica Šta sve može naše tijelo. Tema radionice biće od čega se sastoji naše tijelo, koje funkcije obavlja, koliko smo izdržljivi… Djeca će čuti dosta zanimljivih činjenica o ljudskom organizmu. Radionicu vodi profesor biologije Branko Anđić, a broj prijava je ograničen na 20. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškolskog uzrasta.

MaliSvijetGrafičkogDizajna
U četvrtak 18. avgusta od 19 sati uslijediće nova radionica iz serije Mali svijet grafičkog dizajna koja se bavi kombinovanjem oblika, boja, slova, ilustracija, fotografija koji nas okružuju. Grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović radiće sa djecom na pravljenju omota (knjižice) za CD/DVD po izboru. Učiće ih o CD/DVD ambalaži, formatima, funkciji i obaveznim grafičkim elementima. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply