Besplatni udžbenici za 397 prvaka

Qtpfsgui 1.9.2 tonemapping parameters: Operator: Mantiuk Parameters: Contrast Mapping factor: 0.1 Saturation Factor: 0.8 ------ PreGamma: 0.445

Za sve prvačiće sa teritorije opštine Herceg Novi i naredne školske godine biće  obezbijeđeni besplatni kompleti udžbenika.

Iz Opštine je saopšteno da na taj način nastavljaju da pomažu roditeljima u pripremi djece za početak školske godine i obraduju đake prvake u četiri hercegnovske osnovne škole.

Iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport poručuju roditeljima da ne treba da naručuju udžbenike i brinu da li će moći da ih nabave, kao i da će cijela akcija biti koordinisana kao i prošle godine.

“Novac  za nabavku udžbenika su predviđena Budžetom Opštine i već je postignut dogovor sa Zavodom za udžbenike i nastavna sredstva Crne Gore, a osnovne škole su o svemu obaviještene”, piše u saopštenju Opštine.

Prema aktuelnim podacima, na jesen će 397 đaka krenuti u prvi razred u osnovnim školama “Dašo Pavičić”, “Milan Vuković”, “Ilija Kišić” i “Orjenski bataljon”.

Izvor: Radio Herceg Novi

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply