Radionice Razvojnog centra od 25. do 30. jula

Djeca školskog uzrasta imaće priliku naredne sedmice da prisustvuju edukativnim radionicama Razvojnog centra udruženja Roditelji koje im mogu pomoći da se što ljepše jezički izražavaju ali i da ih nauče kako da postanu zanimljivi i praćeni YouTjuberi.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici i u prirodi, u zavisnosti od teme. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

JezickoRazgibavanje

U srijedu, 27. juna od 19 sati rasporedom programa Razvojnog centra predviđena je četvrta radionica Jezičko razgibavanje. Drugari uzrasta od 6 do 12 godina će i ovog puta, uz instrukcije Danijele Knežević, menadžerke kreativnih komunikacija, tokom vrlo zanimljivih jezičkih igara raditi na vještini izražavanja, bogatiti fond riječi, ali i saznati koje su to vrlo česte jezičke greške koje su tolikoj mjeri prisutne da mnogi misle da se ni ne radi o greškama. Radionica je namijenjena školarcima, a imamo mjesta za 15 drugara, zato požurite sa slanjem prijava.

YouTjubujmoZajedo

U petak, 29. jula u 19 sati počinje druga edukativna radionica YouTjubujmo zajedno, koja je namijenjena starijim drugarima. Jovan Đukanović, bačelor biznisa i medija, nastaviće da priča djeci o YouTube-u i YouTjuberima uz praktične primjere i korisne savjete o upravljanju YouTube kanalima i strimingu. Na radionici će biti riječi i o tome koliko je važan kvalitet slike i zvuka, kako reagovati na komentare, one pozitivne, ali i one negativne. Poseban akcenat će biti stavljen na savjete o čemu sve treba da vode računa oni koji se odluče da postanu YouTjuberi. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 10 do 15 godina, a broj mjesta je ograničen na 20.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Comments

  1. Prvo sam izgubila posao, a onda i muza. Ceo zivot mi se rusio pred ocima, i ostala sam sama sa mojom cerkom! Nisam imala nekog velikog izbora pa sam prihvatala sve poslove koji mi idu pod ruku i jedva sam prezivljavala. Kada mi ni to nije uspevalo, vise nisam znala sta cu i onda sam pokusala preko interneta da trazim zaradu. Slucajno sam naisla na dojave utakmica i odmah sam bila skepticna i nije me nesto privlacilo da se kladim, jer nikada i nisam. Kupila sam prvu dojavu i od tada vise ne prestajem vec 6 meseci, svi moji finasijski problemi su nestali a moja cerka i ja zivimo u velikom dvoristu i prelepoj kuci..Na ovaj nacim zelim da se oduzim gospodinu koji mi je pomogao da prebrodim probleme..Ovo je njegov profil, javite mu se..
    Marko Petrovic

Leave a Reply