Tipični problemi roditelja – glasajte ili pošaljite svoju fotografiju

Na portalu Bored Panda pokrenuta je zabavna galerija u kojoj svi vi roditelji mogu glasati za najbolju fotku, a tema je Tipični problemi roditelja.

Vjerovatno biste i sami ko iz topa mogli izbaciti barem 50 sličnih problema s kojima ste se susreli u životu sa svojim djecom. Počevši od jutarnjeg urlanja, razlivenih doručaka jer to nije ono što su tražili (iako su baš to izričito tražili), do kakice na sred poda, maminog ruža kojim su našminkali komad zida, naopako obuvenih cipela, omiljenih igračaka koje to nisu i tako dalje i tako dalje.

Ako želite onda glasajte za najbolju fotku tipičnih problema roditelja ili možda imate želju i sami pošaljite brdo svojih fotografija –  ekipi Bored Panda gdje je u toku glasanje ili mami koja se izvorno uhvatila u koštac s tom idejom, a postavila  je na Instagram stranicu averageparentproblems.

Tu je cijela galerija s urnebesnim naslovima koji dodaju još malo “mesa” na ionako već pošteno začinjen obrok svakodnevnih brutalnih dječjih momenata.

Ovo su samo neke od njih:

1# Kada svoojoj trogdišnjakinji tražiš da ti da malo mafina

diokolaca
2#Kada je vrijeme za spavanje, a oni su sve samo nijesu umorni

spavanje33

3#Kada otvoriš frižider da uzmeš jabuku

jabukeufriz
4#Kada kupiš savršenu kućicu za igru, a tvoje dijete jedino što interesuje je kartonska kutija

kucicakarton

5# Kada daš djetetu sladoled, a ona izgleda kao da je pobjegla iz filma Kad jaganjci utihnu

lizalica
6#Kada se išunjavaš iz sobe, a vrata zaškripe kada kreneš da ih zatvoriš

skripavrata

7#Kada si sa bebom u avionu i svi te mrze

avion

8#Kada odeš u toalet

kupatilo
9# Kada tvoj sin jede sapun, a odbija čak i da dodirne povrće

sapun

10# Kada ti je ostalo dvije sekunde da završiš posao u toaletu prije nego što te cijeli kafić vidi sa spuštenim pantalonama

toaelt
11# Kada pronađeš izgubljenu Lego kockicu na najgori mogući način

legonoga

12#Kada se praviš da tvoja djeca nijesu tvoja

pravise roditelj

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Prije sat vremena da sam se sjetila da slikam,imali smo se cemu smijati/plakati 🙂 taman sto sam generalno kucu ocistila,svaki detalj u kuci ocistila i oprala,moj sin (5) uzeo je ulje i dok sam cistila vrata u hodniku,prskao je uljem svuda po stanu (kuhinja,plocice,laminat,ugaona,tepih,staza) i to nije sve,posto ja i mladji sin nismo znali za to sto je uradio kad smo usli klizali smo po kuci i lomili s kao na ledu 🙂

Leave a Reply