Radionice Razvojnog centra od 18. do 23. jula

Razvojni centar udruženja Roditelji pripremio je za narednu sedmicu tri kreativne i edukativne radionice u toku kojih će roditelji i djeca različitih uzrasta imati priliku da uče i zabavljaju se.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici i u prirodi, u zavisnosti od teme. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

SpretneRučice

U ponedeljak, 18. jula u 19 sati počinje još jedna kreativna radionica za najmlađe. U toku radionice Spretne ručice mališani će sa članicom Udruženja Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figurice (životinje, voće..) i oblike, a imaće i spremne tematske modele po kojim će raditi. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 2 do 6 godina. Prijavljivanje u toku, a broj mjesta ograničen na 15, a prisustvo roditelja je obavezno.

MaliSvijetGrafičkogDizajna

Oblik, boja, slovo, ilustracija, fotografija elementi su koji nas vizuelno okružuju bez obzira na to da li smo kući, u prodavnici, školi, ulici… Njihovim ombinovanjem bavi se serija radionica Mali svijet grafičkog dizajna koju vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Na radionici koja će biti održana u srijedu, 20. jula u 19 časova, djeca će praviti ljetnji promotivni flajer na neku od zadatih tema. Učiće o flajeru kao sredstvu komunikacije, kao i njegovim obaveznim elementima. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta ograničen na 20.

OdSličiceDoPričice

U petak, 22. jula u 19 sati na redu je radionica namijenjena djeci predškolskog uzrasta. Radionica Od sličice do pričice ima za cilj da djeca što bolje razvijaju i vježbaju govor. Priče u slikama su uvijek bile najbolja metoda za vježbanje govora kod djece, ali i za razvijanje mašte, širenje vokabulara, razmišljanje. Djeca će imati priliku da uz pomoć slika ispričaju svoje priče, vježbaju govor i nauče nešto novo. Radionicu vodi članica Udruženja Danijela Knezević, menadžerka kreativnih komunikacija, a mogućnost prijavljivanja imaju djeca uzrasta od 4 do 7 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply