Kreativne, edukativne i sportske radionice za djecu naredne sedmice

Razvojni centar udruženja Roditelji biće i naredne sedmice mjesto u kojem će se održavati kreativne i edukativne ali i sportske radionice, ali u novom terminu, od 19 sati koji je privremeno uveden zbog vrućina.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici i u prirodi, u zavisnosti od teme. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

spretnerucice

U ponedeljak 4. jula u 19 sati biće održana kreativna radionica za djecu pod nazivom Spretne ručice. Vjerujemo da su najbolje igračke one koje djeca naprave sama, a često u kući imamo dosta stvari koje možemo iskoristiti upravo za to. Na radionici ćemo koristiti papirne tanjire kao podlogu na kojoj ćemo uz pomoc paprira u boji i ljepila praviti radove i različite igračke. Takođe vjerujemo da će radionica biti ispiracija za ideje koje se mogu prenijeti za rad sa djecom kod kuće. Radionicu vodi Dijana Jovićević, a mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 5 do 12 godina. Broj mjesta je ograničen na 20.

likovnaradionica

U srijedu 6.jula u 19 sati biće održana nova Likovna radionica. U toku radionice drugari će se upoznati sa tehnikom kolaža i upravo će rezanjem, cjepkanjem, lijepljenjem različitih komada papira formirati raznovrsne insekte – leptire, svice, vilinske konjice itd. Radionicu vodi grafička dizajnerka Ana Knežević, a broj mjesta je ograničen na 20.

USusretOlimpijskimIgrama

U petak 8. jula u 19 sati počinjemo sa spotrskim radionicama. Radionicu U susret olimpijskim igrama organizujemo u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom. U toku prvog dijela radionice najmlađima će animator COK-a predstaviti publikaciju Olimpijski sportovi koja djeci kroz jednstavnu formu crtanja i riješavanja zadataka otkriva svijet sporta. Nakon predstavljanja publikacije svi učesnici će odraditi trening na poligonu koji se nalazi u neposrednoj blizini Razvojnog centra. Sa djecom će razgovarati I predsjednik COK-a Dušan Simonović, radionicu će voditi animator Matija Milačić, a očekujemo i sportistu iznenađenja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca osnovnoškolskog uzrasta, a broj mjesta ograničen na 20.

 

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply