UDG organizuje besplatan kamp za talente

kamp5
Univerzitet Donja Gorica UDG organizovaće od 30. juna do 5. jula, na Cetinju besplatan Kamp za talente na koji mogu već sada da se prijave svi učenici devetog razreda osnovne i prvog razreda srednje škole, koji su spremni da ispolje svoj talenat, odnosno kreativnost, maštu, imaginaciju, snagu volje, inicijativnost i inovativnost.

Kako je saopšteno iz UDG-a, učenici koji su tokom ove školske godine pohađali deveti razred osnovne, odnosno prvi razred srednje škole, imaće priliku da provjere svoje sposobnosti za timski rad, druženje, donošenje odluka, kao i da provjere snagu sopstvene lične odgovornosti i posvećenosti.

Svi troškovi, od dolaska na UDG, koji je predviđen 30. juna u 15 časova, do odlaska sa Cetinja, koji je planiran za peti jul u 12 časova, su u cijelosti pokriveni.

“Odabrani učenici imaće priliku da steknu dragocjeno iskustvo koje će im kasnije koristiti u životu i radu”, kažu u UDG-u.

Kako je najavljeno, polaznici će vrijeme provoditi sa dvadeset profesora i saradnika, a pored predavanja, kreativnih radionica, aktivnosti će obuhvatiti boravak u prirodi, na moru, te posjete određenim kulturnim spomenicima i radionicama.

Tokom kampa učenici će, takođe, imati časove, ekskurzije, sportske aktivnosti, takmičenja, takmičenja u raznim igrama, kreativna takmičenja u sklapanju lego kockica i robotici, grupne projekte, mentorski rad.

Posljednjeg dana, biće organizovana dodijela diploma za sve učesnike kampa dok će najboljima biti uručene posebna priznanja i nagrade.

Iz UDG-a su naglasili da će tokom svih pet dana učenici boraviti sa organizatorima škole, bez mogućnosti odlaska i ponašanja mimo agende i plana škole, a roditelji će biti u mogućnosti da u svakom trenutku pozovu organizatore i interesuju se za svoje dijete.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply