Radionice u Razvojnom centru od 30. maja do 4. juna

U Razvojnom centru Udruženja Roditelji naredne sedmice biće održane dvije edukativno-kreativne radionice namjenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Fabecook stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Likovna radionica

U utorak 31. maja od 18 sati u Razvojnom centru biće održana likovna radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Tema radionice je ilustracija koja ima poseban značaj u dječjim knjigama i na osnovu koje se često mališani odlučuju koju će knjigu da izaberu da čitaju. Šta je to ilustracija, koja je njena funkcija, i kakav značaj ima za tekst djeca će učiti na radionici koju vodi grafička dizajnerka Ana Knežević iz srednje likovne škole “Petar Lubarda” iz Cetinja. Djeca će učiti i kako se ilistruje tekst, a i sami će napraviti neke ilustracije. Broj mjesta je ograničen na 20.

13323965_10154381178279574_1432509890_oU četvrtak 2. juna počinjemo sa novim serijalom radionica za rani razvoj namijenjenih djeci predškolskog uzrasta. Radionica Od sličice do pričice ima za cilj da djeca što bolje razvijaju i vježbaju govor. Priče u slikama su uvijek bile najbolja metoda za vježbanje govora kod djece, ali i za razvijanje mašte, širenje vokabulara, razmišljanje. Djeca će imati priliku da uz pomoć slika ispričaju svoje priče, vježbaju govor i nauče nešto novo. Radionicu vodi članica Udruženja Danijela Knezević, menadžerka kreativnih komunikacija, a mogućnost prijavljivanja imaju djeca uzrasta od 4 do 7 godina. Broj mjesta je ograničen na 15.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply