Ministarstvo će proglašavati najboljeg učenika, nastavnika i školu

sadnja

Foto: Vijesti

U dvorištu OŠ „Marko Miljanov“ na Koniku danas je organizovano sađenje cvijeća u okviru pokretanja inicijative Svi cvjetovi.

Inicijativu su pokrenuli građani i civilni sektor, a podržalo je Ministarstvo prosvjete, u cilju razvoja potencijala djece i mladih.

„Veoma je bitno da školski sistem zna rano da prepozna zalaganje, entuzijazam i uloženi napor, da ga stvarno i realno vrednuje, kako bi stvorili jedan zdrav amijent, zdravog takmičenja, na zdravim osnovama“, poručio je psiholog Radoje Cerović.

Generalna direktorica Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje lica sa posebnim potrebama Arijana Nikolić-Vučinić najavila je da će od aprila naredne godine Ministarstvo prosvjete proglašavati najboljeg učenika, nastavnika i školu.

“Ministarstvo je spremno da podrži djecu, nastavnike i civilni sektor u težnjama da poboljšaju društvo“, kazala je Nikolić-Vučinić.

Bivši i sadašnji učenici ove škole nedavno su u dvorištu napravili klupe i stolove, koje je potom direktorica, Zlatija Jukić, navodeći razloge bezbijednosti, naredila domaru škole da ih baci.

Izvor: Vijesti

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply