U ponedjeljak o trudnoći sa dr Suzanom Uskoković

flajer kutak1

Trudnoća i sve što ona donosi poseban su period života svake žene i cijele porodice koja čeka novog člana zbog čega je o tome važno razgovarati i informisati se adekvatno. O zdravstvenim aspektima trudnoće,  ishrani buduće majke, razvoju bebe u stomaku… govoriće se u Roditeljskom kutku koji udruženje Roditelji organizuje u Kidslandu u ponedjeljak, 25. aprila kada će ugostiti ginekološkinju Suzanu Uskoković.

Okupljanje će početi u 18 sati u Kidsland radnji na Starom Aerodromu u ulici “Josipa Broza” u Podgorici, a osim razgovora sa dr Uskoković prisutni roditelji će imati priliku i da se upoznaju sa novim i dopunjenim izdanjem knjige Šta da očekujete dok čekate bebu, autorki Hajdi Murkof i Šeron Mejzel. Ovu knjigu od sada u Crnoj Gori izdaje izdavačka kuća Nova knjiga iz Podgorice, i tim povodom će u ponedjeljak pokloniti nekoliko primjeraka trudnicama. Šta da očekujete dok čekate bebu je vodič kroz trudnoću koji pruža umirujuće odgovore na sva pitanja budućih majki i očeva, od planiranja bebe do postporođajnog perioda.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply