U subotu Roditeljski kutak u Mall-u o zdravlju i razvoju beba

Kidsland

Zdravlje novorođenčadi i beba, njihov razvoj i njega neke su od tema o kojima će zainteresovani roditelji moći da razgovaraju sa nenatologom Danojlom Dakić u Roditeljskom kutku u subotu, 2. aprila koji će biti organizovan u okviru Kidsland dana.

U toku okupljanja koje će početi u 13 sati prisutni će moći da pitaju sve što žele u vezi sa periodom nakon rođenja djeteta, a nakon Kutka imaće priliku da razgovaraju i sa specijalistom zdravstvene njege, sestrom Milicom Dukić o dojenju, njezi bebe, trudnoći i porođaju.

Kroz Roditeljski kutak roditelji mogu da dobiju informacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja. Kutak se svakog mjeseca organizuje u Kidslandovoj radnji na Starom Aerodromu u Podgorici ali je ovog puta izmješten zbog cjelodnevnog događaja koji organizuje Donator u Mall of Montenegru.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply