U subotu sastanak Grupe za (samo)podršku jednoroditeljskim porodicama

Grupa za (samo)podršku jednoroditeljskim porodicama

Prvi sastanak Grupe za (samo)podršku koja će ubuduće okupljati članove jednoroditeljskih porodica odnosno zainteresovane samohrane majke i očeve biće organizovan u Podgorici, u subotu, 26. marta od 12:15h.

U toku prvog okupljanja Grupe biće dogovoren način rada i definisana prioritetna pitanja i problemi kojima će se grupa i udruženje Roditelji baviti u narednom periodu u ovoj oblasti.

Roditelji će razgovarati i o modelima adekvatne podrške za jednoroditeljske porodice i za njih kao članove Udruženja i njihovu djecu. Mjesto okupljanja je Razvojni centar i Biblioteka igračaka, u ulici Bracana Bracanovića 74/a.

U rad Grupe će se prema potrebi uključivati i članovi Udruženja koji su po profesiji psiholozi, pravnici, socijalni radnici i ostali stručni kadar koji im može biti od pomoći.

Roditelji mogu sa sobom da povedu djecu koja će moći da se poigraju sa igračkama u Igračkoteci u toku trajanja sastanka.

Za prisustvo sastanku Grupe potrebno je prijaviti se putem mail adrese [email protected] ili na broj telefona +382 69 52 69 38.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply