U srijedu Kutak za podršku dojenja o štrajku dojenja

12722725_10154167585324574_77748830_o(1)

Imate li male štrajkače koji odjednom odbijaju da sisaju i kako da prepoznate da je vaša beba u štrajku? Jasnije će vam biti ukoliko budete u srijedu, od 19 sati sa vršnjačkim savjetnicama za dojenje udruženja Roditelji razgovarali o tome i svemu ostalom što vas zanima u vezi sa dojenjem.

Novi Kutak za podršku dojenju će biti održan u prostorijama Razvojnog centra udruženja Roditelji, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike probleme koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

Savjetnice su dostupne majkama 24 sata putem telefona ali besplatnu pomoć u vezi sa dojenjem pružaju i u direktnom kontaktu sa roditeljima koji žive na teritoriji Glavnog grada (za sada). Broj SOS telefona 067 00 04 74.

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Leave a Reply