Dr Vjera Janković u ponedjeljak u Roditeljskom kutku sa roditeljima o razvoju beba

flajer kutak1Roditelji i oni koji to tek teba da postanu imaće priliku da u ponedjeljak, 25. januara u Roditeljskom kutku u Kidslandu na Starom Aerodromu razgovaraju sa pedijatricom Vjerom Janković iz ordinacije Doktorica Mica o razvoju djeteta u prvoj godini života i važnim pitanjimau vezi sa zdravljem.

Okupljanje koje organizuje Udruženje Roditelji počinje u 18 sati, u Donatorovoj prodavnici Kidsland na Starom Aerodromu u ulici Josipa Broza u Podgorici. Kompanija Donator je partner udruženju Roditelji u organizaciji Roditeljskog kutka, koja je ustupila sopstveni prostor za okupljanja sa roditeljima jednom mjesečno.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected] zbog ograničenog broja mjesta i pripreme poklona koje za njih obezbjeđuje Kidsland.

Kroz Roditeljski kutak udruženja Roditelji roditelji mogu da dobiju infomacije o tome šta ih čeka u toku trudnoće, nakon rođnja bebe ali i u vezi dojenja.

Sa roditeljima jednom mjesečno razgovaraju ljekari – pedijatri, neonatolozi, psiholozi, ginekolozi…. medicinske i patronažne sestre, babice ali i majke koje imaju iskustva sa dojenjem i uspješno su prevazišle male i velike probleme na koje su nailazile u toku dojenačkog staža.

HiPP

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply