Sa četvorogodišnjakom na motoru obišli Evropu, posjetili i Crnu Goru

we-wanted-to-show-the-world-to-our-4-year-old-so-we-went-on-a-28-000km-trip-around-europe__880

“U ljeto, 2015. godine, moja djevojka i ja smo odlučili da sa našim četvorogodišnjim sinom obiđemo Evropu. Za četiri mjeseca smo obišli 41 državu i prešli 28.000 kilometara. Evo naše priče u slikama”, napisao je Mihai Barbu, korisnik portala Bored Panda.

Na put su krenuli na motoru, vozeći 2014 Ural Ranger koji ima bočnu prikolicu. Na tom putu, prošli su i kroz Crnu Goru, o čemu svjedoče fotografije Pivskog jezera i prevoja Sedla na Durmitoru.

 

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Nit osudjujem nit odobravam… ja licno ne bih, jer djetetu od 4 godine ovo nista znacit nece, nit ima predstave dje su nit sto cine, zaboravice vecinu lijepih stvari…. bolje da su sacekali jos koju godinu.

  2. Ne, nikako. Treba se u svakom slučaju zatvoriti u kuću i ugađati samo đeci. Makar do 18. Godine, muškoj i koju godinu više. Roditelji nijesu dovoljno pravi niti dobri ako i na sebe misle. Sebičnjaci, još poveli dijete da muče.

  3. Ma vazno je da oni ugode komentatorima…vidis losi roditelji…sto kaze Tijana Žegura,treba im ugadjati do 18.pa i dalje…pa kad se ozeni i zenu drzati na glavi. Ma samo kuca i cetiri zida i zivi ko’pacov!

Leave a Reply