Novi poklon za bebe – Chicco Vrteška Crvenkapa

chiccoNijesmo završili sa poklonima za bebe. I večeras dijelimo jedan iz programa Chicco, a u saradnji Kidslandom i kompanijom Donator. U pitanju je Chicco Vrteška Crvenkapa.

Ova 2 u 1 igračka za bebe je spoj vrteške i muzičke kutije sa motivima iz bajke Crvenkapa. Vrteška se može rastaviti tako da se na krevetac  zakači samo dio koji predstavlja muzičku kutiju.

Chicco je dječji brend koji zadovoljava gotovo svaku potrebu u odrastanju vašeg mališana. Od prve šetnje u Chicco kolicima, prvog obroka uz Chicco pribor i prvog koraka u Chicco cipelicama, pa sve do igranja sa Chicco igračkama i polaska u školu u Chicco garderobi. Jer, sreća je putovanje koje počinje od malena, poručuju iz ovog brenda i Kidslanda.

Poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

 

 

Procedure i Izazovi Samohranog…

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

Leave a Reply