Na poklon Metalac lončići Mumi

Metalac lončići veoma su popularni među djecom, zbog čega ćemo ih obradovati večeras, i to lončićima sa likovima iz crtanog filma Mumi.

Lončiće na poklon će dobiti osoba čija poruka putem maila nam bude prva stigla od momenta ove objave. Mailove šaljite na adresu [email protected].

Osim brzine potrebno je da budete registrovani korisnik odnosno korisnica portala i da nam email pošaljete sa adrese koju ste koristili pri registraciji na portalu, a ukoliko to već nijeste to možete uraditi na ovom linku REGISTRACIJA

Frozen-1

Kompanija Metalac je željela i da obavijesti djecu i roditelje da je Diznijeva družina na „mini m“ posuđu sve brojnija jer su stigli i likovi i iz Zaleđenog kraljevstva (Frozen).

“Ishrana je najvažniji faktor rasta i razvoja svakog deteta, a da bi djeca bila i ostala zdrava, hrana mora biti zdrava i pripremljena u zdravom posuđu. Emajl je najbolji materijal za izradu posuđa koji sprječava zadržavanje bakterija, ne izaziva alergijske reakcije i obezbjeđuje lako i jednostavno čišćenje i održavanje”, kažu u metalcu.

Emajlirano posuđe ima tradiciju dugu hiljadu godina i spada u jedino dekorisano posuđe koje se podjednako može koristiti kako za kuvanje tako i za čuvanje hrane. Pritom je, uz stakleno posuđe, apsolutno neprikosnoveno sa aspekta zdravstvene ispravnosti zahvaljujući idealnoj glatkoj površini koja se lako čisti i na kojoj nema zadržavanja niti razmnožavanja bakterija. Sa kvalitetnim emajliranom posuđem nema ni opasnosti od alergijskih reakcija, tvrde u Metalcu.

Comments

Leave a Reply