U ponedjeljak o dojenju u porodilištu i dužini podoja

kutak

Dojenje u porodilištu, kako “preživjeti” prve dane nakon rođenja bebe, ali i dužina podoja – šta i kako raditi, pitanja su o kojima će vršnjačke savjetnice za dojenje Udruženja Roditelji narednog ponedjeljka razgovarati sa trudnicama i porodijama koje dođu u Kutku za dojenje u Mall od Montenegru u Podgorici.

U ponedjeljak 7. decembra od 19 sati  sve zainteresovane mame mogu da im se pridruže, a za njih će biti pripremljeni i posebni pokloni kompanije Osmi red koja je između ostalog i zastupnik austrijske Medele, a prijatelj je Kutka za dojenje u decembru.

Udruženje Roditelji poziva zainteresovane trudnice i porodilje koje žele da se informišu o svim temama u vezi trudnoće, a posebno dojenja i na ovaj način razgovaraju sa drugim mamama, da se prijave i za ovo ali i za ostala okupljanja putem maila [email protected].

Glavni cilj okupljanja u Kutku za dojenje je razmjena iskustva među majkama koje su dojile djecu i prošle sve male i velike probleme koji se znaju pojaviti u toku dojenja, a lako su rješivi ako se dobije adekvatan i pravovremen savjet.

Savjetnice su dostupne majkama 24 sata putem telefona ali besplatnu pomoć u vezi sa dojenjem pružaju i u direktnom kontaktu sa roditeljima koji žive na teritoriji Glavnog grada (za sada). Broj SOS telefona 067 00 04 74.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply