U četvrtak roditelji sa ORL doktorom Ognjenom Jovićevićem

flajer kutak1

Načelnik odjeljenja za otorinolaringologiju (ORL) u Institutu za bolesti djece Kliničkog Centra Crne Gore Ognjen Jovićević gost je narednog Roditeljskog kutka udruženja Roditelji koji će biti održan u četvrtak, 26. novembra u Kidsland prodavnici na Starom Aerodromu u Podgorici.

On će sa roditeljima razgovarati o mnogim temama iz oblasti ORL i odgovarati na njihova pitanja, kao što je to inače običaj u Roditeljskom kutku.

Druženje sa doktorom Jovićevićem počeće u 18 sati.

Udruženje Roditelji poziva roditelje, trudnice i njihove partnere da prijave dolazak putem mail adrese [email protected].

Kutak je mjesto u kojem se od aprila 2013. godine jednom mjesečno okupljaju trudnice, porodilje, dojilje, ali i njihovi partneri, i gdje imaju priliku da razgovaraju međusobno ali i sa stručnjacima o svim temama koje ih interesuju, a koje su u vezi sa trudnoćom, dojenjem, zdravljem i njegom majke i bebe.

Gosti Roditeljskog kutka do sada su bili neonatolog Danojla Dakić, patronažna sestra Senka Bulatović, ginekološko-akušerske sestre i fizioterapeutkinje Milena Bakić i Aleksandra Vukadinović i medicinska sestra Dajana Zlatičanin, pedijatar Nina Mandić, psiholog i porodični terapeut Marica Stijepović.

Na pitanja roditelja su odgovarali i ginekolozi Azis Haliti, Nikola Stanišić, Suzana Uskoković, Nebojša Čejović, Vesna Globarević Kavarić, anesteziolog Goran Marijanović, farmaceut Slavica Vučurović, pedijatar pulmolog Rade Kaluđerović, subspecijalista medicinske i kliničke genetike Olivera Miljanović, fizioterapeutkinje Biljana Knežević, Petra Bošković, specijalista higijene Zorica Đorđević, alegolog Saida Zejnilović i porodični psihoterapeut Jelena Raičević, endokrinolog Lidija Rakočević i patronažna sestra Sanela Rastoder.

 

SOS linija baner

Procedure i Izazovi Samohranog…

Comments

  1. Meni se cini da mu nijesu bas sve kockice na mjestu,ja kod njega dijete vise vodit necu to je sigurno,ako zna neka mama ko je mlada doktorica plava molim da mi kaze jer je pecat dr jovicevica pa ne mogu da zakazem kontrolu kod nje,hvala 🙂

  2. Smece od doktora! Najgora vrsta… Strasno lose iskustvo imamo sa njim. Nazalost, takvi kao on nam djecu “lijece”. Preporuka – dr. Maja Jovanovic i dr. Vlado Pavicevic na Cetinju. Od njih, on i njemu slicni, trebaju da uce. Nazalost, danas svako titulu doktora moze da ponese.

Leave a Reply